• Pettersson Mcguire posted an update 2 months, 1 week ago

  Het is geen verrassing dat bijna alle mannen seks willen hebben op een eerste afspraakje – maar er is ook een stijgende lijn in het aantal vrouwen dat zo snel mogelijk het bed induikt.

  Uit een YouGov Omnibus-peiling blijkt dat 14 procent van de meisjes van 18 tot 24 jaar graag seks zou hebben op een eerste afspraakje – meer dan in welke andere leeftijdsgroep dan ook.

  (L-R) Agata, Melissa, Helen en Delilah geven allemaal toe seks te hebben gehad op een eerste afspraakjeEén op de 14 vrouwen in het algemeen zei dat ze met iemand naar bed zouden gaan de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten, in vergelijking met één op de vier kerels die hetzelfde zouden doen.

  Maar de verscheidenheid van vrouwen die geslachtsgemeenschap hebben op de eerste date is klaar om te groeien als meer van hen ontdekken hoe empowerment en bevrijd het maakt ze zich voelen.

  DatenZoals een vrouw ons vertelde: "Het maakt de date spannender als je niet van die dwaze ‘ik slaap niet met jongens op de eerste date’-regels opstelt."

  Hier leggen 4 meisjes uit waarom ze weigeren rond te hangen – en er de voorkeur aan geven om tot zaken te komen.

  Dating WEG MET DE WIND

  Remedies tegen windstilte – van het vermijden van voedsel tot trainen

  HET TOT OP DE BODEM UITZOEKEN

  Hoe kom je van aambeien af – van lichaamsbeweging tot het vermijden van codeïne

  waarschuwingsindicatoren

  Ogenschijnlijk normale pijnen en pijn in uw benen kunnen een indicatie zijn van een grote DVT

  HOLLY VEEL STIJL

  De favorieten van Holly Willoughby’s zomergarderobe…van een zijden jurk van £395 tot een jurk van £39 van Warehouse

  EEN PLONS MAKEN

  WAG laat haar slanke figuur zien in een doorzichtige jumpsuit en G-string bikini, slechts maanden na haar bevalling

  Niet het borst idee

  Rondborstige Amazonekopers bekritiseren ‘belachelijke’ 20p bralette die hun hele decolleté laat zien

  AGATA, 30

  WAITRESS Agata Kubik besloot om de dating scene te raken na het uiteenvallen van haar huwelijk.

  De meeste van haar afspraakjes eindigden met geslachtsgemeenschap – zelfs als ze geen toekomst zag met de persoon in kwestie.

  Agata vindt het belangrijk om een date vanaf het begin te vertrouwenCredit: News Group Newspapers LtdAgata, uit Lewisham, Zuidoost-Londen, zegt:

  "Toen ik nog single was, kwamen mijn afspraakjes bijna altijd uit op seks. In die periode van 18 maanden heb ik met ongeveer 14 mannen geslapen.

  "Ik normaal gesproken de voorkeur aan seks vroeg na montage een man, omdat seks is een zeer belangrijk een deel van een relatie voor mij.

  "Als de seks niet goed is, ben ik niet geïnteresseerd.

  De 30-12 maanden oude serveerster sliep met ongeveer 14 mannen in 18 maandenCredit: News Group Newspapers Ltd Ze is blij om geslachtsgemeenschap te hebben op de eerste date om te zien of er een reden is voor een tweedeCredit: News Group Newspapers Ltd "Als ik me aangetrokken voelde tot een persoon zou ik altijd met hem naar bed willen zodat ik erachter zou komen of er een reden zou kunnen zijn voor een tweede date.

  "Ik kan heel eerlijk zijn als ik hem niet zo aantrekkelijk vind of als ik het gevoel heb dat we op psychologisch vlak geen klik hebben.

  "Ik zou hem alleen maar vertellen dat ik geen relatie zag groeien – maar ik zou wel duidelijk maken dat ik erover dacht om die avond geslachtsgemeenschap te hebben als hij dat ook wilde."

  Agata vertrouwt een date of ze alleen die avond seks met hem mag hebben of dat ze op zoek is naar meerCredit: News Group Newspapers Ltd "Het is belangrijk om betrouwbaar te zijn over deze items, want je wilt niet in een situatie terechtkomen waarin de een de ander leuker vindt.

  Daten "Ik maak altijd duidelijk of ik alleen die avond gemeenschap met ze wil, of dat ik op zoek ben naar iets meer.

  MELISSA, 33

  SINGLE moeder Melissa Wilkinson uit Allerton Bywater, West Yorks, zegt het hebben van seks op de eerste date is regelmatig – en zij of hij houdt van te proberen voordat ze koopt.

  Melissa gelooft dat het hebben van seks op een eerste date is als ‘proberen voordat je koopt’Credit: SWNS:South West News ServiceMelissa, die is een full-time verzorger voor haar 14-jarige zoon Jaden, zegt:

  "Ik denk dat net zoveel vrouwen seks hebben op een eerste date als mannen – we praten er alleen niet over. We zijn te bezorgd over wat mensen zouden kunnen denken.

  "Als een man een vrouw op een eerste afspraakje in bed krijgt, wordt hij als held bestempeld. Als een meisje het doet, krijgen ze een slechte naam voor zichzelf."

  De moeder van één sliep met haar ex op hun eerste afspraakje en de connectie duurde tien jaarCredit: SWNS:South West News Service "Seks hebben op een eerste afspraakje is als proberen voor je het koopt. Ik zie het nut niet in van maanden wachten om gemeenschap te hebben, zeker niet op mijn leeftijd.

  "Ik moet in een vroeg stadium weten of ik seksueel geschikt ben voor iemand, anders werkt de band niet. Ik hoef geen tijd te verspillen met wachten om het uit te zoeken.

  "Ik ontmoette een ex-collega online en we hadden seks op onze eerste date.

  Gratis dating sites "Het was heerlijk. Toen hij me naar huis reed wist ik dat we samen zouden slapen. Zo snel als we door de deur liepen hadden we seks."

  Melissa moet vroeg weten of ze seksueel compatibel is met iemandCredit: SWNS:South West News Service "Onze relatie heeft jaren geduurd en het hebben van een fantastisch seksleven heeft ons aan elkaar gelijmd.

  "Toen we uit elkaar gingen ontmoette ik mannen via Tinder en Plenty of Fish.

  "Ik raakte aan de praat met een man op Tinder en we spraken af in een hotel en vielen in bed zodra we daar aankwamen.

  "Het was eigenlijk opwindend – maar nadat ik had opgedragen om daarna wat te gaan drinken, besloot hij dat hij de avond gewoon op de kamer wilde doorbrengen.

  "Toen kregen we ruzie en ben ik de volgende ochtend vroeg vertrokken.

  "De volgende keer zal ik ervoor zorgen dat ik op zijn minst getrakteerd word op een maaltijd en een drankje voordat we samen slapen."

  OH VOW!

  Mensen denken dat we trouwen als we 14 zijn en niet kunnen lezen… maar dat is het ECHTE leven van een reiziger

  MET DE WIND MEE

  Remedies om windstilte te verhelpen – van het vermijden van maaltijden tot lichaamsbeweging

  ZOEK HET TOT OP DE BODEM UIT

  Hoe kom je van aambeien af – van trainen tot het vermijden van codeïne

  SEKSUELE ONDERWIJS

  Vijf redenen waarom je bloedt na seks – van droogheid tot een infectie

  KAN BABY WORDEN

  Je KAN toch zwanger worden als je geslachtsgemeenschap hebt met onze interval

  LIBI-DON’T

  Van rommel tot snacks & TV… uitleg waarom je slaapkamer je seksleven om zeep helpt

  HELEN, 26

  PALS waarschuwen Helen Brown, uit Maidstone, Kent, als ze op de eerste afspraak met jongens naar bed gaat.

  Maar ze vindt dat ze het niet meer weten en dat vrouwen het voor het zeggen moeten hebben.

  Helen vindt dat vrouwen op een eerste afspraakje moeten doen waar ze zich goed bij voelenCredit: News Group Newspapers LtdHelen, die een schoonmaakbedrijf runt, zegt:

  "Ik heb in de loop der jaren veel eerste afspraakjes gehad waarbij het uiteindelijk seks werd.

  "Als ik het mijn partners vertel, citeren ze altijd de drie-date regel, die zegt dat een dame moet wachten tot ze een derde date met een man heeft gehad voordat ze gemeenschap met hem heeft, maar ik ben het daar niet mee eens.

  "Ik denk dat je moet doen waar je je goed bij voelt.

  "Sommige mannen gaan ervan uit dat er geslachtsgemeenschap zal plaatsvinden op een eerste date en andere niet, dus het kan echt empowerend zijn om te zeggen: ‘Ik geef niets om de richtlijnen – ik wil met je naar bed als gevolg van ik wil weten wanneer je aan mijn wensen kunt voldoen.’"

  Als Helen online een man ontmoet, vraagt ze meteen om met hem af te sprekenCredit: News Group Newspapers Ltd "Ik ga ervan uit dat het beter is om meteen ter zake te komen, en zo ben ik ook met het eerste chatten.

  "Als ik iemand online ontmoet, vraag ik meteen om af te spreken.

  "Ik zie er het nut niet van in om het uit te stellen, want je weet pas of er een klik is als je elkaar in levende lijve ontmoet.

  "Ik ga alleen met iemand naar bed als ik hem leuk vind en als ik zie dat het verder gaat.

  Helen geeft toe ‘een zeer seksueel persoon’ te zijn Credit: News Group Newspapers Ltd "Ik veronderstel dat het een normaal onderdeel van het hof maken is, maar als ik ze niet zie zitten dan maak ik een beleefd excuus en ga alleen naar huis.

  "Ik heb al een paar kerels de bons moeten geven nadat ik met ze naar bed was geweest, omdat de vonk niet oversloeg.

  "Ik ben nogal seksueel ingesteld, dus dat is belangrijk voor me. Het is beter om het zo snel mogelijk uit te zoeken dan later.

  "Ik denk dat mijn vrienden me niet steunen als ik op een eerste afspraakje met iemand naar bed ga, omdat ze een langdurige relatie hebben.

  "Ze begrijpen niet hoe een relatie tegenwoordig is."

  DELILAH, 54

  Moeders van 1 Delilah Jay, uit Barnes, Zuid-Londen, zegt dat de beste geslachtsgemeenschap na een eerste afspraakje is.

  Delilah gelooft dat de beste geslachtsgemeenschap is na de eerste dateCredit: carl foxShe uses it also as a chance to check out their house. Kantoormedewerkster Delilah zegt:

  "Ik zie iemand in de tussentijd, maar nog steeds relatie andere mannen als gevolg van het is essentieel om je opties open te houden.

  "Het maakt de date spannender als je niet van die dwaze ‘ik slaap niet met mannen op de eerste date’ richtlijnen hebt.

  "De beste seks die ik ooit heb gehad is als het spontaan is na een eerste date. Het voegt een beetje reis toe."

  De kantoormedewerkster gebruikt de geslachtsgemeenschap als een kans om de woonsituatie van haar date te bekijkenCredit: carl fox "Maar ik verwacht dat jongens de eerste stap zetten en ik neem nooit een man mee naar huis. Ik hou ervan om hun woonsituatie te bekijken.

  "Het geeft een goed beeld van wie ze zijn, voordat je een tweede afspraakje maakt.

  "Als hij slordig is, bij zijn ouders woont, bizarre hobby’s heeft of een heel pluchen huis, dan is het goed om dat in een vroeg stadium te weten.

  "Ik slaap met ongeveer 50 procent van mijn afspraakjes en de helft daarvan zie ik nog eens terug.

  Ze is altijd op zoek naar liefde, maar wil geen dates verspillen aan iemand met wie ze geen seksuele vonk heeftCredit: carl fox "Ik wil geen drie extra dates verspillen aan iemand om vervolgens met hem naar bed te gaan en erachter te komen dat er geen seksuele vonk is.

  "Het is beter om eerst te bepalen of je beter af bent als vrienden.

  "Ik heb al een paar langdurige relaties gehad en ik ben altijd op zoek naar liefde.

  "Ik sliep met een vroegere partner op onze eerste date en we zijn al een aantal jaren samen, dat toont aan dat het tot liefde kan leiden.